Haber Detayı
12 Şubat 2024 - Pazartesi 16:36 Bu haber 262 kez okundu
 
Veli Vural, “İLÇEMİZİN DOKTORU OLMAYA GELİYORUM”
Gündem Haberi


Serik’te Cumhur ittifakı aday tanıtım ve teşkilat buluşma toplantısı düzenlendi.
Tosunoğlu plazada gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Cumhur ittifakı Serik Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Veli Vural, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan, AK Parti Serik Kadın Kolları Başkanı Esmahan Can, AK Parti Serik Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yeken ve Cumhur ittifakı partililer katıldı.
Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Veli Vural salona girişte coşku ile karşılandı. Vural, salonda tek tek masaları dolaşarak katılımcıları selamladı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, “Biz ilçe teşkilatımızı kuralı iki ay oldu. Bu iki ay zarfında tüm mahalle teşkilatlarımıza, mahalle başkanlarımıza bir bir evinde, mahallesinde, yerinde, yurdunda ziyaret ederek başladık. Ziyaret etmemizin bir amacı, bu önümüzdeki süreçte önümüzdeki dönemde mahalle başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla daha sıkı bir istişare halinde olmanın gayreti olacağımızın göstergesidir. Biz bundan sonraki süreçte teşkilat mensuplarımızla bir ve beraber ortak hareket, ortak karar alarak teşkilat çalışmalarımıza, siyasi çalışmalarımıza yön vereceğiz.
İLÇEMİNİZ MENFAATLERİ OLAN HER SORUNDA AYRIM GÖZETMEKSİZİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Serik’te Cumhur İttifakı belediye başkan adayımız Doç.Dr. Veli Vural olarak belirlendi. Ben bu süreçte bu önemli davaya, bu önemli sürece katkı veren tüm belediye başkan aday adayı abilerime şükranlarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin çok değerli belediye başkan aday adayları bu davaya gönül vermiş abilerim, sizlere teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Burada ayrı gayrı demeden, bir ve beraber olalım yani yukarıdaki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la Bilge lideri sayın Doktor Devlet Bahçeli arasında olan bu güzel ahengi en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Bunu çarşıda her yerde dile getiriyoruz. Biz güçlüyüz. Bunun farkındayız. Milletvekillerimizle, bakanlarımızla, il, ilçemiz adına her ne gerekiyorsa, Ankara'daysa, Ankara'da, Antalya'daysa, Antalya'da, ilçeminiz menfaatleri olan her sorunda ayrım gözetmeksizin mücadele edeceğiz.
ŞEHRİMİZİN ANAHTARINI CUMHURBAŞKANIMIZA VERMEK İÇİN SÖZ VERDİK
Önümüzdeki süreçte inşallah yeni dönemde de hem Büyükşehir Belediyesi'ni Hakan Tütüncü başkanımızla hem Serik belediye başkanımızla kazanarak şehrimizin anahtarını Cumhurbaşkanımıza vermek için söz verdik. Biz şehrimizin anahtarını size teslim edeceğiz dedik. 1 Nisan günü güzel haberler bekliyorum dedi. Serik’e selamlarını iletti. Artık gece gündüz durmadan, yorulmadan, var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ben buradan abilerimize, kardeşlerimize geçmiş dönemde partimizin kurulduğu günden bugüne görev almış büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Partimizin bu noktaya, bu seviyeye gelmesinde emeği olanlara çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki bizimlesiniz.
AK PARTİ'DE SİYASET YAPMAK BİR AYRICALIKTIR. BİZ HİZMET İÇİN VARIZ
Ben her zaman şunu söylüyorum. AK Parti'de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. Biz hizmet için varız. Hizmet etmek istiyoruz ve biz haklıyız. AK Parti hükümetimizin 20 yılda yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın bir teminatıdır. Bizim tek eksik kaldığımız nokta teşkilat olarak biz bunları sahada daha fazla anlatmalıyız. İnsanlara bunu hatırlatmalıyız yol yaptık, köprü yaptık, havalimanı yaptık, barajlar yaptık. Biz bu dönemlerde bilhassa bunu seçim sürecinde biz yaptıklarımızı anlatacağız. Biz marifetlerimizi anlatacağız ki hem takdir görelim, hem de sandıkta bunun karşılığını alalım. Ben bütün abilerime, kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah Rabbim bizi muzaffer eylesin.”
GÜN BİRLEŞME GÜNÜDÜR
MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, “Gün birleşme günüdür. Ayrışmadan canla başla çalışacağımıza, Milliyetçi Hareket Partisi adına, ben ilçe başkanı olarak sizlere söz veriyorum. Şimdi sizlere soruyorum. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ve Serik Belediye Başkanlığını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'e ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'e hediye etmeye söz veriyor musunuz? Cenabı Allah bizi muzaffer eylesin. Bizlere öyle fesatlardan uzak eylesin. Başarıya inancımız tam bu doğrultuda hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.” dedi.
Cumhur ittifakı Serik Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Veli Vural, “Cumhurbaşkanımız dünya liderimiz ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle Cumhur İttifakı AK Parti belediye başkan adaylığı tarafıma tebliğ edildi. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı, bilge lider, Sayın Doktor Devlet Bahçeli'ye Cumhur İttifakımızın diğer paydaşlarına, yüreği her daim bizimle beraber atan çok kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
TEŞKİLATIN RUHUNU TEKRARDAN CANLANDIRMAK, SİZLERLE BERABER HAREKET ETMEK, SİZLERE O DEĞERİ HİSSETTİRMEK BENİM EN BÜYÜK BOYNUMUN BORCU OLACAKTIR
Bu iş ekip ruhudur, ekip işidir. Dolayısıyla teşkilata, ekibe uzak bir insan değilim. Teşkilatın ruhunu tekrardan canlandırmak, sizlerle beraber hareket etmek, sizlere o değeri htirmek benim en büyük boynumun borcu olacaktır. Bu süreçte Cumhur İttifakı aday adayı olan yol arkadaşlarımızla beraber saygı, sevgi ve özgürlük içerisinde uyumlu bir çalışma süreci gerçekleştirdik. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinde olduğu gibi inşallah adaylık sürecinde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız ve kazanan Cumhur İttifakı olacaktır. Cumhurbaşkanımızın iktidar olması çok önemlidir. Burada kazanan Veli Vural değil, Cumhur İttifakı ve Serik olacaktır.
CUMHURBAŞKANIMIZA, İLÇEMİZİN ANAHTARINI HEP BERABER TESLİM EDECEĞİZ
Aday adaylığı tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan benden ilçemizin anahtarını istedi. Ben de Kendisine söz verdim. İnşallah sizlerin sayesinde mahcup olmayacağız ve Cumhurbaşkanımıza, ilçemizin anahtarını hep beraber teslim edeceğiz.
İLÇEMİZİN KANGREN OLMUŞ SORUNLARINI ÇÖZMEYE, İLÇEMİZİN DOKTORU OLMAYA GELİYORUM
Hepinizin bildiği gibi bir hekim olarak ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Kangren olmuş sorunlarını çözmeye, ilçemize ilçemizin doktoru olmaya ve her alanda ilçemizi en iyi seviyeye getirmeye hepinize huzurlarınızda söz veriyorum. Manevi değerlerimize sahip çıkarak memleketimizin birçok noktasında vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Problemlerine çözüm bulmaya çalışalım. Ben klasik bir belediye başkanı olmayacağım inşallah. Sağlık benim işim. Eğitim benim işim. Her ne olursa olsun. Daha doğrusu Serik benim işim. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz tabii büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğu Cumhur İttifakı aday adayı arkadaşlarımızla ve teşkilat mensuplarımızla paylaşarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanımız, sayın Hakan Tütüncü Başkanım ile birlikte Antalyalı hemşerilerimize Altın Çağrı yaşatacağız.
YENİLİKÇİ ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ SERİK’İMİZLE BULUŞTURMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR
Sahilinden Toroslar'a güzel memleketimize en üst seviyede hizmet etmek yeni bir vizyon katmak, yenilikçi Şeffaf bir yönetim anlayışı ile gerçek belediyeciliği Serik’imizle buluşturmak en büyük hedefimizdir. Turizmle tarım noktasında ülkemizde gündem belirleyen ilçemiz bünyesinde birçok beş yıldızlı oteli ve ileri bir şekilde tarım tesislerini barındırmaktadır. Yenilikçi yönetim anlayışımız ile bu değerleri daha üst seviyeye taşıyarak siz kıymetli hemşerilerimize istihdam sağlamak için gayret içerisinde olacağız. İlçemize hizmet etmek sevgi işidir. Sevgiyle, özveriyle, samimiyetle hizmet ederek, Serik’imizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Sizlerin desteği ve dualarıyla birlikte yürüyeceğimiz bu kutlu yolda başarılı olacağımıza inancım tamdır. Bu anlamlı günde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ve diyorum ki başlasın Serik yüzyılı.”
CUMHUR İTTİFAKI OLARAK YERELDE DE İKTİDAR OLMAMIZ LAZIM
AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, “Serik burada, Serik'in aşkı, nesli burada. Allah razı olsun. Cumhur İttifakı çok önemli. Cumhur İttifakı ne zaman kuruldu. 15 Temmuz'dan sonra kuruldu. Hemen Suriye harekatımızı yapabildik. Karabağları Türk dünyasına hediye ettik. Çok güçlü bir ülke bunlar Cumhur İttifakı ile olur. O zaman şimdi iktidarımızı pekiştirelim. Biz Cumhur İttifakı olarak yerelde de iktidar olmamız lazım. Şimdi biz artık yerelde örgütlü olmamız lazım. Artık Türkiye güçlüyse yerelde bizde güçlü olacağız. Antalya ve Serik’i alacağız. Almamız lazım. Yeni bir adayımız var. Antalya’da Hakan Tütüncü başkanımız var. Antalya'ya altı çağı yaşatacağız. Her iki adayımızda birbirine benziyor ikisi de sempatik. İkisi de popüler yüzlü. Bunlar çok önemli bir şeyler. Serik ve Antalya’yı kazanıp Altın çağı yaşatacağız.” dedi.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Veli, Vural,, “İLÇEMİZİN, DOKTORU, OLMAYA, GELİYORUM”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Sayfalar
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
99
89
2
3
32
37
2
Fenerbahçe
96
93
1
6
30
37
3
Trabzonspor
64
65
13
4
20
37
4
Başakşehir
58
51
13
7
17
37
5
Beşiktaş
56
51
13
8
16
37
6
Kasımpasa
53
60
14
8
15
37
7
Alanyaspor
51
52
10
15
12
37
8
Sivasspor
51
45
12
12
13
37
9
Rizespor
50
48
15
8
14
37
10
Antalyaspor
48
43
13
12
12
37
11
A.Demirspor
44
52
13
14
10
37
12
Samsunspor
43
41
16
10
11
37
13
Kayserispor
42
43
14
12
11
37
14
Gaziantep FK
41
49
18
8
11
37
15
Konyaspor
41
39
14
14
9
37
16
Ankaragücü
40
44
13
16
8
37
17
Hatayspor
38
43
15
14
8
37
18
Karagümrük
37
46
18
10
9
37
19
Pendikspor
37
42
18
10
9
37
20
İstanbulspor
16
27
26
7
4
37
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Haber Yazılımı